Nieuws

Scholingsaanbod Passend Onderwijs

Vertrouwen, verbinden en verantwoorden is het thema van ons Ondersteuningsplan 2017 – 2021. Met dit plan als leidraad willen we samen met de scholen en schoolbesturen passend onderwijs in Haaglanden vormgeven. Uitgangspunt hierbij is: de school regisseert, het samenwerkingsverband faciliteert.

Vanuit deze faciliterende rol, biedt het samenwerkingsverband in samenwerking met het HCO dit schooljaar een scholingsaanbod voor alle actoren die samen passend onderwijs vormgeven: de leerkracht, de IB’er, de schooldirecteur en de adviseur passend onderwijs. Een scholingsaanbod dat scholen ondersteunt bij het vormgeven van passend onderwijs in de eigen school en in het eigen werkgebied. Het aanbod is tot stand gekomen met input vanuit de scholen. Hoe dit aanbod eruit ziet kunnen jullie lezen in bijgaande brochure. De scholing is toegankelijk voor alle scholen binnen Haaglanden. In bijgaande planning vinden jullie de verschillende startmomenten van de cursussen en workshops. Sommige startdata zijn al op korte termijn, mocht het niet lukken je nu aan te melden voor een scholing, het aanbod zal bij veel interesse op een later moment dit schooljaar nogmaals worden aangeboden.

Voor alle cursussen is de accreditatie voor het register leerkracht aangevraagd, we hopen hier snel duidelijkheid over te geven.

Klik hier om naar de brochure te gaan

Klik hier voor de planning van de studiemomenten

Klik hier voor aanmelding via het digitaal inschrijfformulier

Voor alle duidelijkheid nog het volgende:

  • Scholen hoeven niet te betalen voor de scholing!
  • Inschrijven kan tot een week voor de startdatum van de betreffende cursus of workshop. Daarna wordt de inschrijving gesloten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *