Bekijk al het nieuws

Actueel beleid rondom Corona

In aansluiting op de persconferentie van het Kabinet van vrijdag 26 november jl. heeft SPPOH de regels en richtlijnen voor werken tijdens corona aangescherpt.

Alle medewerkers van SPPOH werken vanuit huis en gaan alleen naar kantoor of naar een school of andere locatie als dat noodzakelijk is.

Ook voor onze adviseurs geldt dat zij met ingang van heden zoveel mogelijk vanuit huis aan MDO’s en andere overleggen en afspraken zullen deelnemen. Zij zullen alleen nog voor een MDO of ander overleg naar een school komen als dat in het belang van een casus noodzakelijk is en als de adviseur erop vertrouwt dat de coronamaatregelen tijdens het overleg voldoende nageleefd kunnen en zullen worden. We vragen ook de scholen en onze andere samenwerkingspartners om zich daar voor in te zetten.

Bovenstaande geldt in ieder geval tot en met vrijdag 17 december 2021. Naar aanleiding van de persconferentie die gepland staat op dinsdag 14 december 2021 zullen we in die week zo nodig een nieuwe update plaatsen met de wijzigingen per maandag 20 december 2021.

Irene van Harten
directeur SPPOH