Basketbal
Brochure passend onderwijs op de basisschool
Antwoord op veelgestelde vragen.
Wil je contact opnemen?
Je kunt ons op werkdagen bellen tussen 09.00 uur en 16.00 uur. We helpen je graag. Ons telefoonnummer is: 070 – 31 56 356. Of stuur een e-mail naar info@ojsp.nl.

 

Wat is een ouder- en jeugdsteunpunt?

Heb je vragen over passend onderwijs? Wil je advies of praten met iemand die met je meedenkt? Dan kun je uiteraard terecht bij de school van je kind. Maar soms kom je er niet uit. Of wil je aan iemand anders je vragen stellen. Dan kun je terecht bij het ouder- en jeugdsteunpunt. Wij zijn actief in de regio Haaglanden (gemeente Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg). Voor alle ouders van kinderen op de basis- of middelbare school, of op het mbo. En voor kinderen en jongeren die zelf vragen hebben.

Wil je contact opnemen?
Je kunt ons op werkdagen bellen tussen 09.00 uur en 16.00 uur, telefoonnummer: 070 – 31 56 356. Of e-mail info@ojsp.nl. We helpen je graag.

In onze brochure vind je het antwoord op heel veel vragen rondom passend onderwijs. We bieden je de juiste informatie. Ook weten we hoe alles is geregeld in de regio en wat je rechten en plichten zijn.

Daarnaast kunnen ouders en jongeren ons bellen met vragen. We kunnen je helpen bij praktische zaken. Je kunt met ons sparren. Je vragen en twijfels bespreken - zónder dat dit invloed heeft op bijvoorbeeld beslissingen van de school.

Ieder samenwerkingsverband in Nederland heeft sinds schooljaar 2022-2023 een ouder- en jeugdsteunpunt. Zo ook SPPOH (voor de basisschool) en het SWVZHW (voor de middelbare school) in Haaglanden. We zijn er om jou te helpen.

Terug naar de voor ouders pagina.